Haluaisitko sinä pitää sat Nam NAM -blogia?

Hei!

On aika päivittää blogia pitkästä aikaa.

Kuten olette ehkä huomanneetkin, olen ollut hyvin kiireinen viime aikoina eikä aikaa bloggaamiselle ole ollut. Vaikka rakastankin ruokaa, bloggaamista ja valokuvaamista, ovat kiinnostuksen kohteeni alkaneet muuttua eikä aika riitä ihan kaikkeen!

Sen vuoksi heitän ilmoille idean, että jos sinä haluaisit jatkaa Sat Nam Nam -blogia ja haluaisit tehdä siitä alustan omalle blogillesi, niin haluan tarjota tätäkin mahdollisuutta :) Laita minulle sähköpostia jos tämä kiinnostaa! Tiinatuominen2@gmail.com <3 Yksityiskohdista voidaan keskustella ja autan kaikessa tarvittaessa!

Kiitos kaikille ihanille lukijoille, kiitos ihanista kommenteista ja viesteistä. Kiitos siitä että olet kokeillut reseptejäni, kiitos siitä että olet kiinnostunut eettisemmästä ja rakkaudellisemmasta tavasta syödä, kiitos sinulle kaikesta.

Blogi tulee olemaan paikallaan joulukuuhun 2017 asti, jolloin laskutuskausi päättyy ja sen jälkeen blogi katoaa - ellei joku halua sitä jatkaa? :) Mikäli täällä on jotain lempireseptejäsi, sinulla on nyt hyvä hetki kerätä ne talteen esimerkiksi tietokoneelle.

Jatkossa tulen postaamaan ruokakuvia Instagramiin @satnamnam1. Tämä mahdollistaa sen, että saan edelleen jakaa ruokajuttuja mutta vie huomattavasti vähemmän aikaa! :)

Kiitos sinulle ja ihania ruokahetkiä, nyt ja aina!

Terveisin, Tiina