Hei sinä!

Tervetuloa Sat Nam Nam -ruokablogin pariin. Täällä kokkaa 29-vuotias nainen, joka päätti loppusyksyllä 2015 ryhtyä vegaaniksi. Kasvissyöjävuosia on takana noin seitsemän ja siinä välillä on myös sekasyöty noin vuoden ajan. Kuitenkin kasvisruuan tuoma henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä sen eettiset syyt ovat lopulta ajaneet kohti vegaanielämäntapaa. Suurimman sykäyksen vegaaniselle tielle sain henkisen kokemuksen kautta, jossa ymmärsin olevani yhtä kaiken kanssa. Tämän jälkeen en voinut enää kuvitella vapaaehtoisesti valitsevani toimintatapoja, jotka mahdollisesti satuttaisivat muita (itseäni). Vegaaninen elämäntapa tuli luonnostaan rakkaudesta kaikkeutta kohtaan.

Yllätyksekseni vegaanisen ruuan myötä intohimoni ruuanlaittoon vain kasvoi. Olin ennenkin rakastanut ruuanlaittoa, mutta vasta vegaaniuden myötä kaikki naksahti paikalleen; ruoka oli hyvää, terveellistä ja syvien arvojeni mukaista.

Tämä blogi yhdistää innon ruokaan, terveyteen ja hyvinvointiin sekä toimii tutkimusmatkana vegaanielämäntavan maailmaan. Vaikka pääasiassa blogi tulee sisältämään reseptejä ja erilaisia tuotetestauksia, niin se saattaa aika-ajoin lipsahtaa myös terveysintoilun tai henkisen hyvinvoinnin puolelle.

Tervetuloa seuraan!

Kokin apurina toimii kaksi kissaa, Eden (synt. 2015 lopulla) ja Naomi (syntynyt 2016 keväällä).